понедельник, 30 сентября 2024 г.

Рубрика "Чесні" люди коштують дорого"

 

Що мені подобається у "чесній та непідкупній" західній пресі, так їх дивовижну чутливість і відчуття моменту. Як тільки на болотах трапляється якійсь видимий неозброєним оком триндець (у даному випадку знищення складів стратегічного рівня у Тверській області силами СБУ, ГУР та ОСС та інших складів та аеродромів), ракета "Сармат", яка вибухнула на старті та багато чого іншого, то з'являються такі блювотні статейки, які пропонують Заходу та Україні "поміняти підходи". Така статейка, наприклад, вийшла у колись поважному виданні "The Economist".


В тему - Війна йде погано. Україні та її союзникам необхідно змінити курс - The Economist

Тобто варіант дати Україні достатньо зброї, щоб знищити військовий потенціал трухлявої росії, через що вона буде змушена драпати з нашої території, навіть і близько не обговорюється. Зате обговорюється типу "давайте вони відмовляться від територій".

Особливо мене насмішила такі фрази "Справді, недієздатна Україна може сама стати небезпечним сусідом. Корупція і націоналізм вже зростають". Тобто не росія є небезпекою для Європи та світу, а саме Україна)

Якщо таке блювотіння з'являється, то значить Україна все правильно робить. Довбати, довбати та ще раз довбати. І візити нашої делегації у США пройшов не так як планували росіяни та їх лобі на Заході. Росію хочуть вчергове врятувати.

Політолог Тарас Загородній.

https://www.facebook.com/taras.zahorodniy