суббота, 12 октября 2024 г.

МІЛЬЙОНЕРША З НЕТРІВ «ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СОЛІДАРНОСТІ»

 Возможно, это изображение 1 человек и Овальный кабинетУ середу, 9 жовтня, ДБР повідомило, що у депутатки з Хмельниччини Світлана Баранської знайшли понад 1,5 млн незадекларованих доларів. Це під час війни. А ще в неї є незадекларована нерухомість — теж на чималеньку суму. А на все це ДБР вийшла під час розслідування оборудок на митниці, тобто, для цієї Баранської список правопорушень ще може подовжитися.

Про це пише сьогодні політолог Олександр Кочетков.

 Подія явно резонансна. Але розголос у пресі вщух нетипово швидко. Зазвичай нейтралізація медійного скандалу потребує не тільки авторитету, але й помітних грошей. Виходить, не все заарештували? 

Зацікавився і ось що виходить. Справа у тому, що Світлана Баранська — депутатка від «Європейської солідарності». І розповідають, що «Сивочолий Криголам», який дуже полюбляє критикувати всіх і кожного, натякаючи на власну безгрішність, був розлючений корупційним конфузом. Навіть дав команду своїй потужній медійній команді гасити розголос про мільйонершу з Хмельницьку, яка спалилися. 

І це замість того, щоб дати принципову оцінку обласній організації, по списку якої стала депутаткою Баранська, і загалом всій цій вкрай непривабливий ситуації. Мабуть, 1 млн 491 тис доларів США, 30 тис євро, 500 тис грн, які, за повідомленням прокуратура, знайшли у депутатки, для публічної реакції від Сивочолого недостатньо.   

Читайте також - СПИСОК ПОРОШЕНКО

 А сумна мораль цієї історії у тому, на місцях владу і опозицію розрізнити неможливо. І зовсім не тому, що і ті, і ті однаково самовіддано працюють на перемогу України… 

*** 

Фото довольного Порошенко от Кочеткова.

Кстати, подсказываю Кочеткову, что не стоит писать название партии Порошенко полностью, оно очень длинное. Зато там очень звучная аббревиатура — ПЕС (партия Европейская Солидарность). Можно не благодарить...











«Экономика от Пророка» публикует лишь наиболее важную и интересную информацию о событиях (процессах) в Украине и мире— актуальные новости, аналитику, фотожабы и т.д.