четверг, 26 сентября 2024 г.

Чи може путін вдарити по нас ядеркою?..

 

Може. Ми це чуємо і знаємо з початку великої війни.


Чи може він вдарити тому, що нам дозволять застосовувати західну далекобійну зброю по росії?.. Може. Високоточні далекобійні ракети знищать перевагу імперії в повітрі і змінять хід війни.


Чи може він вдарити ядеркою до американських президентських виборів?.. Може. Такий показовий удар здатен вплинути на перебіг виборів і забезпечити перемогу Трампу, на якого робить ставку кремль.

Путіну нема чого втрачати - поразка у війні для нього і його режиму означає політичну і фізичну смерть. Але й нам нема чого втрачати, бо наша поразка у війні матиме для нас ті ж самі наслідки.

Ставки зростають. І виграє той, хто краще грає. А не той, у кого груба ядерна сила.

Юрій Касьянов - волонтер АТО, активіст ініціативи “Армія SOS”, керівник ініціативи “A.Drones”; радіоінженер, спеціаліст з аеророзвідки; займається виробництвом дронів та БПЛА для української армії та безпосередньо аеророзвідкою, заснував громадське дослідно-конструкторське бюро безпілотної авіації “Matrix-UAV”.

https://www.facebook.com/brtcomua

Как раз в тему эта сегодняшняя публикация в Би-би-си - путин: «критическая угроза» суверенитету россии даже обычным оружием будет основанием для ядерного ответа