четверг, 19 сентября 2024 г.

У Зеленського більше нема чим зайнятися, окрім як рятувати Усика?

 


 Усика заарештували в Польщі, в аеропорту.

Причина невідома, хто каже, що він бухав і поводив себе неадекватно, хтось, з банди Слуг олігархів, дехто Беленюк, каже, що Усик почав вимагати, щоб пропустили в літак його товариша, якого чомусь не пускали, сам Усик нічого не каже, тільки дякує Господу, мабуть гундяєвському. Але факт арешту є.


Саме цікаве те, що раптом, не сіло не впало, за Усика почав підписуватися Зеленський. Як на бандитських розборках, Зеленський призначив сам себе дахом Усика, наче він, Усик, який-то неповносправний і не здатен сам владнати ситуацію.


Зеленський поставив на вуха наше МЗС, свою шістку Сибігу, польське МЗС, не знаю, може і Єврокомісію, Європарламент та саму Урсулу фон дер Ляєн напряг.


Отак от, у Зеленського більше нема справ чим зайнятися, окрім як рятувати Усика, якого і рятувати не треба, він сам кого хош врятує.


Ну, якщо Зеленський такий вже рятівник всіх скривджених, то я пропоную йому справді благородну місію.


Слиш, Зеленський з Офіс Президента України, може ти і за мене підпишишся? Два роки тому, 23 серпня 2022 року, ти вкрав в мене старий комп'ютер, телефон і групу "Рускій корабль, іді на х#й" - https://www.facebook.com/banderivez/posts/pfbid0KTaVdkBUx7xJVGPysGXgecbpVT3w4Y7HPiSL6yBjGvo4CjWTLXtBGeKB8KRHTFyvl.


То може ти, разом з Єрмаком, як Чип і Дейл, примчите до мене на допомогу, забереш у себе, вкрадені тобою мої речі, та повернеш їх мені? Все рівно тобі нема чого робити, а так хоч якось користь з тебе буде.


Ґа?


Блогер Петро Чайка.

https://www.facebook.com/banderivez


***

Напомню, до полномасштабного вторжения россии в Украину Усик не отвечал прямо на вопрос о принадлежности аннексированного россией Крыма. В 2018 году Усик, отвечая на вопрос «чей Крым», заявил: «Божий. Это по-настоящему». Жена украинского боксера Александра Усика Екатерина заявила, что тот не хотел отвечать на вопросы о Крыме из-за угроз. После аннексии Крыма Усик неоднократно посещал полуостров.


Лишь после вторжения Усик исправился…

https://ru.krymr.com/a/news-usik-krym-ukrainskiy/32052789.html